Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, December 18, 2011

Rileks Pagi Ahad Bersama Azlan

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.

Ahad Johor cuti. Jadi hari ini tak ada kelas. Boleh je rileks², takpun sambung tidur dalam bilik. Tak keluar bilik langsung pun tak ada orang nak marah. Kesian la juga kepada kawan² negeri seperti di UUM, UMK, Unisza mereka terpaksa ke kelas sebab Ahad hari bekerja di negeri masing-masing.

Dalam tempoh 3 minggu ini ternyata amat sibuk. Tapi masih cuba untuk mengupdate entri juga. Kalau sehari tak update dan ping di FB je, mesti trafik jatuh merudum bawah 100 pageviews je dalam sehari tu. Apa boleh buat... Nama pun blog picisan je... Siapa lah yang nak jenguk blog teman ni sesaje je..... Kena ada entri baru, barulah orang datang jenguk kan.....

Komer udah sarapan? Awok sarapan roti gardenia, jem coklat & kopi alicafe je pagi ni. Biasalah, nama pun orang bujang kan.....








Hahahahaha~~~~ Ni sebenarnya gambar breakfast dalam 3 bulan lepas kot. Waktu tu stay rumah kakak kat Ipoh lagi. Pertama kali jumpa teh tu. Sedap wo. Teringin nak cari la tapi tak jumpa lagi sapai sekarang. Ke memang tak jual di Johor?




Jom layan lagu Sunday Morning ni. Ezad Skytech layan lagu ni, aku pun layan la juga. Best jugak. Masuk feel lagi... Hohohoho~~~~

Pagi ni ada Karnival Sukan di KDOJ(kolej/asrama). tak masuk pun. Gila kau nak masuk. Aku ni bukan pandai main apa apa pun. Scrable reti la. Huhuhuhu~~~ Dah lah kena bayar yuran pendaftaran. Ah baik aku simpan buat makan tengahari nanti je....

Rasanya macam nak sambung tidur je balik. Pening-pening dah awal pagi ni. Ye la, tak cukup tidur. Baru tidur dalam 4 jam je.... Hurm, ok lah SELAMAT PAGI semua~~~~~~~~

8 people drop their comments!:

NadiRah said...

yg lipton tu x png try lak..
sedap ke?

Ahmad Haziq Azlan said...

sedap wo.... teh susu.... try la....

Ezad Skytech said...

teh tarik lipton tu boleh tahan la sedapnya...hee~

#layan jugak ke lagu ni...haha...

Ahmad Haziq Azlan said...

kan betul sedap....

Ezad Skytech said...

baru je petang tadi minum...hee~

Ahmad Haziq Azlan said...

arrggghhhh!!!!!!!!!!!
nak jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezad Skytech said...

ready la stok banyak2..senang..nak minum..buat je...hee~

#kalau aq dulu mmg ready stok awal2..hee..

Ahmad Haziq Azlan said...

aku buat stok milo dengan alicafe je....
hohohohoho

SPONSOR

Ad