Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, December 24, 2011

Alif Ismail Buatkan Free Animated Picture!!!!!

Tengah-tengah malam sebelum tidur, usha kejap blog. Ok, Alif tengah rajin nak tolong buatkan gif picture di SINI. Mentang-mentang la baru belajar kan... Konon nak release tension untuk stadi final la tu.... Hehehehehe.... Alah yang lip-lap tu la..... Contohnya macam ni la.....




Awak dah takde gambor sebenarnya. Hard disk rosak. Habis burn semua gambar dalam tu. Korek balik dalam senarai gambar, eh eh ada jugak rupanya...... Alif try la buat guna gambar-gambar ni...... 




ni doodle orang buatkan. Teringin nak buat header guna doodle ni. kalau rajin buatkan la... hoho




sekarang tengah deactive FB, maka ambik je la gambat dari twitter. kalau nak follow boleh la klik @haziqazlan




hasil carian Google. Jumpa juga akhirnya. Kecik je kan gambar ni.....




Kalau Alif rajin nak tambah ayat apa-apa ke, Azlan tak kesah~~~~~~ Hohohoho~~~~~


OK  terima kasih

4 people drop their comments!:

alif ismail said...

oraite bro...bagi alif 10 minit heh...

pandai la ko nak release tensen...mane ade!!! alif saje nak sedekah...huahuahua...

Ahmad Haziq Azlan said...

bukan teori alif photo editting untuk release tension ke?
hahahaha

alif ismail said...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/animated-picture-untuk-en-azlan.html

Ahmad Haziq Azlan said...

erk wokeh

SPONSOR

Ad