Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, December 17, 2011

GEMPAR: Hitler Marah Kupon Double Zinger Burger KFC Habis

Sambungan dari entri INI. Mari layan video ini pula.




Tengok, sampai Hitler pun mengamuk! Sampai nak terkencing-kencing staf dia. Hahahahahahahaha Adoyai~~~~ lawak je kan..... Harap semua restoran fast food di luar sana ambil iktibar dan tidak akan membuat kesilapan seperti ini lagi. 

6 people drop their comments!:

Joe_Hans said...

hahahaha..banyak sangat dah versi hitler nie...

Ahmad Haziq Azlan said...

hahaha

Ezad Skytech said...

haha...kalau ada je isu...ada je video hitler ni..sape la yang rajin sgt buat ni...haha~

Ezad Skytech said...

haha...ayam uncle bob pun termasuk ke...haha~

Ahmad Haziq Azlan said...

rajin betul kan....hahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

wujud ke ayam uncle bob tu? tak pernah dengar pon...

SPONSOR

Ad