Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, December 11, 2011

KELEBIHAN NIKAH


saat akad nikah~dapat PAHALA!
suami peluk isteri~dapat PAHALA!
cium isteri~dapat PAHALA!
renung isteri~dapat PAHALA!
Suami bekerja untuk cari rezeki halal untuk isteri~PAHALA!
suami bernafsu tengok isteri~PAHALA!
suami pegang isteri ~PAHALA!
suami marah isteri(untuk menegur)~PAHALA!
suami imamkan isteri~BERLIPAT KALI DARAB TAMBAH kali kuasa dua PAHALA!(nak kabo banyaknya pahala)
suami ajar isteri fardhu ain~PAHALA!
suami setubuh isteri~PAHALA!....
main kenyit² mata dengan isteri~PAHALA!....


WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bestnya~~~ Sikit² je dah senang dapat pahala. Ambillah peluang ini. Senang je nak dapat pahala. Nak dapat dosa pun senang juga. Cuba kalau couple. Jangan harap la nak dapat pahala. Dapat dosa ada la. Mana komer nak? Dosa atau pahala? Ayat klise, mestilah nak pahala kan. Klise tak klise, pahala semestinya yang kita kejar, kerana pahala yang akan menentukan kedudukan kita di akhirat nanti.


Jadi sekarang, cepat-cepat la habiskan degree dengan segera, pastu terus nikah. Kan senang.... Tak payah nak tunggu lama-lama.... Nanti diambil orang.... Ewah dah macam lagu pulak ni....


10 people drop their comments!:

Aliff Haikal said...

kannn , kawin awal dapat pahala banyak . tapi nak bagi makan anak bini tu payah kalau takde duit . haha :D

Unknown said...

tu pasal habiskan belajar dulu, baru keje

Tie HT said...

nice en3 :)

Joe_Hans said...

ok..nak nikah sekarang...hahahaha

Unknown said...

jom jom

Ezad Skytech said...

kena habiskan belajar dulu..ada kerja tetap..baru la dapat sara anak dara orang...hee~

#haha...cuba ko belek entri aq yang bertarikh 3 Dec...ko mesti akan tahu jawapannya kenapa ada Super Senior..heee~

Unknown said...

aku nak kawen umur 27 kot

nasha sanza said...

kahwin2..jangan tak kahwin..

Hashira Yusoff said...

duit dah ada, dari segi semua aspek semua dah lgkap..yg msalahnya org tua x benarkan sbb masih blajar lagi. :'(

Unknown said...

sabar dulu ok....
heheheh

SPONSOR

Ad