Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, December 20, 2011

PANAS: JANGAN JADI MACAI MARK ZUCKERBERG!

Serius kelakar video ni. Parody buat video Abang Ludah. Walaupun tidak secara jelas mereka menyindir si Abang Ludah, tetapi semua orang terutama mahasiswa yang terkesan dengan video tersebut pasti sudah tahu kepada siapa video ini ditujukan. Jom layan~~~~~~~~~~~~~~




Agak kelakar apabila mereka membandingkan Mark Facebook dengan Tom Myspace. Ternyata apa yang mereka katakan adalah benar belaka. Myspace dan Friendster telah mendapat tempat di hati pengguna lebih awal daripada Facebook yang kian meletup sekarang ini.

13 people drop their comments!:

NadiRah said...

erk... -.-

Ahmad Haziq Azlan said...

respon apa ni

Pendamba Mawar said...

xdapat nk tgok video la..maaf..:)

Ahmad Haziq Azlan said...

takkan kena block kot
hahaha

alif ismail said...

kalo ade kawan pompuan yg x pakai tudung, pi pesan kat die suh pkai nah..haha..

ainol akasyah said...

datang dari entry pendamba mawar follower beribu, komen kosong ..saya tgk video ni gelak guling2..kelakar sgt versi mahasiswa

Ahmad Haziq Azlan said...

ini balas dendam namanya...

Ahmad Syuxer said...

hahaha tu la pasal..ludah dah jadi trend popular dalam fb hahah..ini terbaik punya balas balik..

Azham Vosovic said...

aku x boleh blah tgk video ni hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

ramai yang share video ni

Ahmad Haziq Azlan said...

jom gelak ramai-ramai

Ezad Skytech said...

haha...apa kes dorang ni haa...puiii...hahaha....

Ahmad Haziq Azlan said...

pui pui jugak

SPONSOR

Ad