Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, December 14, 2011

Masalah Internet Suatu Ketika Dahulu

10 tahun lepas umur aku baru 9 tahun. Tak pernah jumpa komputer. Maklumlah, orang kampung la katakan. Ayah pun kerja kebun. Abang-abang kakak-kakak masih lagi bersekolah. Mana mampu nak beli komputer. Rasanya masa tu telefon rumah Telekom pun tak ada lagi. 




Setelah aku tengok gambar ni, baru aku tahu macam mana internet zaman dulu. Cucuk wayar telefon. Kalau ada panggilan masuk, secara automatik internet akan putus. Kesian la kat sesiapa yang tengah download movie tu. Hehehehehe

9 people drop their comments!:

Joe_Hans said...

hahahhaa... sekaranh semuanyer dah berubah der...

Ahmad Haziq Azlan said...

betul tu

Spark Santai;;;;;.. said...

Ouh..baru tau lah..dulu2 nye internet cam 2..ish3..

Ahmad Haziq Azlan said...

same la...

IMANSHAH said...

betul2 tu, saya pernah mengalaminya

Syira Rara said...

hahhaha lawak lah...ermm sy baru je follow blog awak ni..n kalau awak x kisah jenguk2 la blog sy then follow yea..blh share cerita..(^_^)

CINTA UNTUK KITA said...

hehehehehehehehe

IQ = Iez Qis said...

tau xpe.....macam harem jerk

Ezad Skytech said...

baru tahu ni...haha...

sebab aq pun baru lagi dengan dunia internet ni..hee~

SPONSOR

Ad