Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, June 17, 2011

Panas : Pelajar Perempuan Bergambar Dengan Babi dan Anjing

Hayatilah gambar-gambar di bawah ini sebaik mungkin








Klik SINI dan SINI

bersambung ke entri yang seterusnya......
klik SINI


13 people drop their comments!:

Pendamba Mawar said...

haha..comel la tu..

hawiz said...

eeeii.....xsegan langsung.,...

Ahmad Haziq Azlan said...

babi babi tersebut sangat babi kan

yad'z said...

doc veterinar ek? hurmm... tatau nak komen cam ne..

Ahmad Haziq Azlan said...

ada penjelasannya.....
tunggu entri seterusnya....

Fathiah Hamim said...

okay apa pun penjelasan nya. fa rasa tak patut muka diorang se happy macam tuh.

Ahmad Haziq Azlan said...

mereka bangga wo~~~

miezah said...

tnpe sgan silu lgsung ..

Famili Ceria said...

mgkin depa tengah ngaji lagi tue...

bedpet said...

kalau jadi doc vet takpela. tp tak perlu la sampai amik gambar pegang benda2 tu semua eik.

Ahmad Haziq Azlan said...

penjelasan ada pada entri yang seterusnya

hyemynameisrasyid said...

doktor haiwan dia nih,.
tp xptut la ambik2 gmbar publish kt org kn.,just buat keja dia dh la.,
lebih2 lagi bila begambar ngan babi.,mmg jd isu la.,standard org kita le~~~

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

Anonymous said...

apa hukum pegang babi..haram ker..pegang babi ke makan babi yg haram...babi tu najis la..lps tu istinjak jela...kalau pegang najis tu haram..camne dgn najis korang...korang xblh pegang @ beristinjak la..jgn sentimen sgt..mazhab syafei pun haram pegang anjing..cuma hukum najis yg dia letak..tu pun kalau babi tu basah

SPONSOR

Ad