Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, November 18, 2011

Perangai Siswa Zaman Sekarang

Ini adalah kenyataan yang ikhlas tau. Kuliah² aku semua sangat membosankan. Kalo dah bosan tu, memang sah² la aku mengupa manjang. Kalau sampai tertidur tu maknanya memang penat gila² la tu..... Takde la bosan sampai tertidur.... kalau mengantuk tu normal la.... Alamak gula² tak ada pulak nak kasi hilang mengantuk... Jadi aktiviti² yang tak bermoral terpaksa dilakukan untuk mengelakkan mengantuk dalam kelas....




keluarkan handphone, curi² ambil gambar



orang depan konon khusyuk



last² nyembang dengan orang sebelah



Dr. X khuyuk wa tawaduk mengajar kat depan



Agak-agak kan, sekarang ni dalam kelas apa ya? Hehehehehehe..... Kelas ni tak ada la bosan sangat. Kadang kadang je...... Lately takde pon mengantuk..... Awal awal dulu selalu la mengantuk sebab tak paham apa yang diajar kat depan.....

14 people drop their comments!:

Noh Kodiang said...

manfaatkan waktu kelas untuk tidur...waktu tidur plak kita manfaatkan untuk main fb, keluar jenjalan, dan jugak perkara2 sewaktu dengannya kecuali stadi...


hahahahahhahahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahaha
setuju sangat2

azu said...

kene study dulu kot b4 msuk kelas..stay up jugak ke smpai ngantuk tu..time sekolah dulu bole la..skang lecturer give n student take je lah..hihi

sergeant keroro said...

haha, kelas ape ni?

NadiRah said...

uit!! study lah..
snap2 picture lak..huhuh

Ezad Skytech said...

haha...sempat lagi snap2 gambar tu...mesti tengah takde kerja da ni...kat dalam kelas ni kena fokus...bukan fokus ambik gambar ye...haha~

#kelas apa ni sebenarnya...?

Ahmad Haziq Azlan said...

@azu: lecturer sembang sorang2 kat depan

Ahmad Haziq Azlan said...

@keroro: mikroekonomi

Ahmad Haziq Azlan said...

@nadirah:takpe lecturer tak nampak

Ahmad Haziq Azlan said...

@ezad: fokuskan kamera
hahahaha
mikroekonomi la

shahsyaz said...

sy pon selalu snap gak pic time kelas...


hahahahaa, igt sy sorg je suke wat mcm tuh, rupe nye ade geng, :P

Ahmad Haziq Azlan said...

geng la kita

shahsyaz said...

hahhaaa, geng2, nnt bleh r snap org ngah tdow, syiokkkkk..

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahaha
teringin gak nak buat macam tu

SPONSOR

Ad