Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, November 13, 2011

Kemain K-Pop lagi Budak-budak Ni

Tadi baru usha grup alumni. Terjumpa plak video ni. Adoyai~~~ Dasyat betul junior² aku ni.... Menurut satu sumber, video ini diambil sewaktu Malam Anugerah Homeroom MRSM Transkrian beberapa minggu yang lepas. Mereka semua ini adalah pelajar Tingkat 1 2011. Komer layan la kejap...






Kenapa la time aku ada lagi kat maktab dulu kPop tak meletup lagi ye. yang minat kPop masa tu pun boleh dikira lagi. Waktu tu tak ramai pon yang tau masa kPop semua ni. Termasuk la aku. Sekarang? Walawey dasyat weyh~~~ Kemain K-Pop lagi budak² ni.... Hehehehe......

6 people drop their comments!:

hawiz said...

style..sama laa..aku pon minat k-pop!

Ahmad Haziq Azlan said...

hamboi ewah ewah
nak lagi ke kpop ni

NasZ said...

dah letak gambar kucing tadi. tadi blogger droid ada prob kot. hehehe.

dasat betul dorang ek? demam kpop lagi tu. hehehe.

syaza syahhanna said...

aku baru nk update pasal ni kt blog...
zaman kita dulu seingt aku kalu ad lelaki yg mnat kpop mmg kena r..
masa tu aku pn just layan super junior ngan ss501 jep...

Ahmad Haziq Azlan said...

@nasz: best sangat ke sampai nak demam2 ni

Ahmad Haziq Azlan said...

@syaza: memang kena pangkah la..

SPONSOR

Ad