Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, November 3, 2011

Game Gossip Retis

Awak kena tag dengan Itik Kuning pulak. Adoyai~~~~ Nak kena main main game plak..... Tajuk pon tak boleh blah. Game Gossip Retis. Siap retis? Aku yang retis ke deme yang retis? Adoyai~~~~ Hohoho layan je la...... 

Setiap permainan mesti ada peraturan kan. Komer baca la ye.....



PERINGATAN KERAS..ENTRI INI SUPER PANJANG.
RULES :
 1.You must post these rules. 
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post.
    And create eleven new questions for people you tagged to answer.
 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her.
 6.No tag backs.
 7.No stuff in the tagging section about
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.



11 perkara mengenai diri sendiri? Hurmm..... Jurnal ke ni? Ah tak kisah la.....

1. nama sebenar adalah Ahmad Haziq Azlan. Tak perlu nak bagitau nama bapak aku.

2. cita-cita nak jadi seorang akauntan tak kesampaian, sebab aku takkan sambung ACCA. Tapi mana la tau aku sambung betul suatu hari nanti.

3. Belum buat lagi MyKad baru

4. 6 adik beradik, 2 perempuan 4 lelaki

5. seorang yang malu-malu kucing. Kucing tau malu ke? 

6.I'm single and absolutely available

7. Tak pernah jejak KLCC

8. Baru sekali naik plane Air Asia

9. Tak pernah makan chicken chop

10. Belum ada passport

11. Dah ada lesen kereta dan motorsikal

**********************************************************************************

Sekarang kena jawab soalan-soalan dari Itik Kuning plak. adoyai.

1. Minggu pertama masuk asrama waktu Form 1 tak menangis. Homesick timbul selepas seminggu kat hostel. 

2. Semestinya lama. Yang nak jawab pon lama gak. 

3. tak kesian langsung. Harap maklum

4. Patut kot. Sebab kena follow instruction kan

5. Tanya la lagi.... tapi jangan banyak-banyak tau....

6. Takde la sakit hati. tapi teringin nak suap Nad dengan selipar fipper yang dah masuk jamban

7. Tak. ok lagi. Belum berlaku pendarahan.

8. Teman maafkan miker kalo miker belanja teman chicken chop kat Salys @ Meranti

9. Bukan ahad ke?

10. Semestinya daging itik

11. Best, Jawapan ikhlas ni wo.

*********************************************************************************

Sekarang komer plak kena jawab soalan.

1. Awak tak ensem. mengkomer setuju idak dengan statement ni. Berserta sebab

2. Komer percaya idak kat header tu gambor teman

3, Mengkomer paham ke awak labun perak ni

4. Kita pernah jumpa ke?

5. Anda rasa anda seorang yang paneh(hot) ?

6. Ramadhan lepas puasa penuh tak. Berikan sebab

7. kalo awak buat bisnes, komer sudi tak support?<-----ayat student 2nd year marketing

8. Sudi tak buatkan header baru untuk blog ni secara percuma?

9. komer suka tengok Sazali Samad tayang badan? Berikan sebab

10. Blog awak ni best tak? Berikan sebab

11. kalo kita buat gathering, komer sudi idak belanja teman

*********************************************************************************

nak tag mereka pula

Azri
miezah
Ben
Azwa
Hawiz
Fyzal
Zamir
Afif
Mar
Imanshah
Nasz



nota kaki: sila baca entri ini dengan loghat perak. Kalo tak paham sila minta rakan anda yang berasal dari perak untuk translate. Harap sesape yang di tag ni sudi le jawan soalan teman ye....

12 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

hee...virus tag2 ni memang tengah berleluasa kat dunia blog ni...heee~

Ahmad Haziq Azlan said...

haahaha
isu semasa dalam dunia blog...

marha.mustafa said...

d'manakah harus ku jawab ==?.
dlm kertas mahjung ka. testpad ka .
soklan mike senang bebeno . haha

Ahmad Haziq Azlan said...

melalui entri la

Aesya Zealous said...

ramai gak yg tag ni..tp xbuat lagi..nak kumpul byk2 lagi soalan.bahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

ternyata anda memang retis

NadiRah said...

daging lembu lah..
huhuhu

hawiz said...

wow..so retis..hihi...tq tag!.

Ahmad Haziq Azlan said...

@Nadiarh: daging itik la

Ahmad Haziq Azlan said...

@hawiz: anda memamg retis

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Ahmad Haziq Azlan said...

siapakah anda

SPONSOR

Ad