Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, November 19, 2011

LARIAN MESRA TaHa@U | LARI DEMI BAJU

Amekaw~~~ Layan senior dalam grup FB, last² 3.30 baru tidur. Bangun subuh pun ting tong je. 7 pagi dah kena  mandi. Kalau hari sabtu biasa, tengahari la aku baru mandi. Tak pun lepas zuhur terus. hehehehehe~~~ 

Hari ini bermula program TaHa@U anjuran Tabung Haji, dan BERITA HARIAN. Lokasi event ini adalah Student Mall, UTM Skudai. Kat depan Arked Meranti. Kawasan tumpuan pelajar UTM. Nak post tentatif macam panjang sangat la plak. Hhehehehehe~~~~ 









Datang awal pagi untuk daftar larian. Nasib baik ada senior kayak baik tolong ambik kat kolej. Boleh la datang awal. Ikutkan mana ada bas awal pagi Sabtu Ahad. Sampai je kat sana, dan dan je geng kayak ramai yang turun. Tak sangka I, terharu sebentar. 




Ini adalah foto geng kayak yang datang. Jangan main main Kok Jah, rasanya kami semua pon dapat Top 10. Dapat tempat wo~~~~ Tunggu malam ni untuk ambik hadiah plak. 




Awak masuk ni pun semata-mata nak baju. hehehehehe~~~ Barang free sape tak nak kan.... Menang lagi lah tak kisah. Kalau orang tanya mana dapat baju ni, boleh la poyo sekejap, kata la masuk marathon ke apa² ke... Padahal lari pusing Lingkaran Ilmu 2km je pun. 2km pun semput weh. tak sangka aku boleh dapat nombor 6. Last minute kena potong dengan Ayob(sape ntah tak kenal) dengan Liza(senior kayak) yang dapat nombor 1 untuk perempuan.

Dah hilang penat, sambung plak kayak. Tapi hari ni tak turun air la sebab tak tukar baju. Sia sia la kalau pakai baju ni. Kalau jatuh dalam tasik, kuning la jadinya baju putih ni.

Tunggu entri seterusnya untuk review penuh TaHa@U.

6 people drop their comments!:

NadiRah said...

comey gak baju tu..

IMANSHAH said...

tough la

Ezad Skytech said...

aihh..lambat betul ko tidur...bangun je mesti mamai je kan...haha~

haa..sape tak nak kan kalau free...hee~

Ahmad Haziq Azlan said...

@nadirah: biasa je

Ahmad Haziq Azlan said...

@imanshah: apa yang tough

Ahmad Haziq Azlan said...

@ezad: free of charge

SPONSOR

Ad