Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, November 11, 2011

Menanti 11:11:11 Pada 11.11.11

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.

Teman baru je balik UTM pagi tadi. Naik bas Maju Ekspres dari Teluk Intan jam 10.17 malam tadi. Tiba di Sri Puteri jam 4.21 pagi. Tidur tak lena. Kerusi keras. Asyik bangun banyak kali je tadi dalam bas. Takpe la, yang penting syukur alhamdulillah sampai juga.....


Hari ini 11 November 2011. 11.11.11. yang pertama dan terakhir. Mustahil masa akan berputar kembali. Cantikkan nombor ni. 1111111111111111111111111111......

Tapi macam ngeri pon ada juga..... Sekarang baru jam 9 lebih.... Nak tunggu jam 11 pagi 11 minit 11 saat plak. 11:11:11 yang pertama dan terakhir pada 11.11.11.




Erk pening weh banyak sangat nombor 1 ni..... Ah abaikan je semua ramalan bodoh yang komer dengor pasal hari ni, khurafat semua tu.... Tak percaya aih.... Tapi kan, ada ke ramalan semua tu? Awak takde dengar plak.... Hohoho ah yang penting 11.11.11 dam 11:11:11 sekadar nombor, tak lebih dari tu ye.....

Petang ni ada Kem Bakat di Teluk Sari, Mersing. Habis je solat Jumaat nanti, kena terus angkat kayak masuk lori. yang penting aku dapat pergi, walaupun terpaksa burn RM48 untung beli tiket baru.

OK, sampai sini je entri di awal bagi setelah seminggu berada di kampung dan tak update langsung blog ni.

Wassalam~~~

20 people drop their comments!:

NadiRah said...

amboi..bz nyer...
org kuat kayak nih..
huhuhu

Ahmad Haziq Azlan said...

hahaha
mana ada...
baru masuk la...

Ini Kisah Tia said...

memang sekadar nombor .. err , pasal tab tu .. memang tak boleh center .. tang tu jah boleh :)

Adhwa Yahaya said...

fuh main kayak ke? hari ni 11.11.11 ad citer best... ahaha Immortal

sergeant keroro said...

hehe, rajin join kayak XD

pengemis Cinta~ said...

kayak?bestnyer.

Prasetyo said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

iMBobo said...

betul tu, jgn percaya khurafat semua...

Ezad Skytech said...

hee...tarikh ni nampak unik je la..tak lebih dari tu...:)

ieyza afieyna said...

fuyoo... hee.. :P

Ahmad Haziq Azlan said...

@Tia: nombor tetap nombor

Ahmad Haziq Azlan said...

@Adhwa: teman tak tengok muvi la

Ahmad Haziq Azlan said...

@Keroro: takde la rajin sangat..

Ahmad Haziq Azlan said...

@Keroro: takde la rajin sangat..

Ahmad Haziq Azlan said...

@Keroro: takde la rajin sangat..

Ahmad Haziq Azlan said...

@pengemis: memang best pon

Ahmad Haziq Azlan said...

@Prasetyo: thank you

Ahmad Haziq Azlan said...

@imBobo: tak percaya khurafat

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad: tunggu 12.12.12

Ahmad Haziq Azlan said...

@ieyza: fuyoooo magic ke?

SPONSOR

Ad