Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, April 30, 2012

MENARIK: GAMBAR KELAKAR OBAMA TERSEBAR

Apabila Universiti Colorado pelajar Madalyn Starkey dikemukakan untuk gambar dengan Presiden Barack Obama, dia tidak mempunyai idea imej kelakar akan pergi virus.

Semasa dalam perjalanan melalui Colorado pada hari Selasa, Obama berhenti di sebuah pub tempatan yang dikenali sebagai Sink. Dalam gambar tersebut, Obama kernyih dengan tangannya sekitar Starkey manakala sendiri yang diperihalkan "Pelajar Pro" menunjuk jarinya pada presiden tidak percaya seolah-olah.

[Berkaitan: Check Out Ini Penglibatan Surprise In The Sky]

Starkey telah bersenang-senang dengan semua perhatian pada makanan Twitter beliau, menulis, "Woooo, tidak tahu tweet boleh meletupkan seperti itu. Rapi!"

Dan kemudian bergurau dengan pengguna Twitter yang lain, "bertaruh anda mahu anda telah mengambil saya untuk prom sekarang, kan?"

Gambar telah diambil kira di laman media sosial seperti Instagram dan Twitter. Dan ia bukan foto Obama hanya untuk terbakar di seluruh Web minggu ini. Dalam gambar yang lain dari hari Selasa, Obama muncul untuk menjadi tinggi fiving seorang kanak-kanak kecil selepas tiba di Buckley Pangkalan Tentera Udara di Colorado.Setelah semua perhatian, ia akan kelihatan presiden memberi Guy yang tak masuk akal Fotogenik jangka untuk wang.

SUMBER

notakaki: Google Translate

4 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

biar betul yg gambar kedua tu Obama..serius kelakar...haha~

Unknown said...

@Ezad Skytech
dah tu gambar sape lagi ni
hahahahaha

Just Mini Love said...

edit kowt.. huhu

Unknown said...

@Ieyza Afieyna
tak kot........

SPONSOR

Ad