Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Products

Produk - K-Ayurveda - K-AYURVEDA AYUBES


Untuk merawat tahap gula darah yang tinggi 
Keadaan tahap gula darah yang tinggi adalah disebabkan penghasilan insulin yang kurang ataupun keupayaan untuk menggunakan insulin yang berkurangan. Insulin adalah hormon yang dihasilkan oleh pankreas bagi keperluan sel-sel supaya dapat menguraikan kandungan gula dalam darah. Apabila kita mendapat tahap gula darah yang tinggi, air kencing kita menjadi manis dan tahap gula dalam darah kita melebihi had biasa. Ini terjadi akibat daripada pengambilan gula yang berlebihan, pemakanan berkalori tinggi dan gaya hidup yang sedentari.

Kelebihan herba AyuBes:

•Membantu mengurangkan tahap gula dalam darah
•Membantu membetulkan sistem penghadaman
•Membantu meningkatkan stamina dan tenaga
Nasihat pemakanan: Elakkan pemakanan berkalori tinggi atau pemakanan yang kaya dengan karbohidrat dan alkohol. Dinasihatkan supaya membuat senaman berjalan. AyuLite membantu sebagai terapi bahan pembantu bersama AyuBes.________________________________________________________________

K-FuelSaver (CC 007)

K-FuelSaver™ membantu menjimatkan penggunaan petrol, meningkatkan kuasa dan mengurangkan bahan pencemar. Selain itu, K-FuelSaver™ juga boleh membantu meningkatkan kualiti bahan api, menghapuskan endapan karbon, meningkatkan kuasa oktana, meningkatkan prestasi enjin dan memanjangkan jangka hayat enjin.

___________________________________________________________________

K-Ig-Gold


Manfaat Kesihatan Kolostrum:

Bayi
Kolostrum kaya dengan karbohidrat, protein dan antibodi. Di samping itu, kandungan lemak yang rendah di dalamnya sesuai untuk pemakanan bayi baru lahir yang mempunyai sistem pencernaan yang lemah.

Kehadiran antibodi di dalam kolostrum membantu bayi memperkembangkan daya pertahanan badan. Kolostrum juga bertindak sebagai laksatif lembut yang menggalakkan pengeluaran najis pertama bayi dengan lancar. Najis pertama tersebut dikenali sebagai Meconium dan tinggi dengan Bilirubin untuk mengelakkan penyakit jaundis.

Kanak-kanak
Kolostrum membawa pengaruh yang besar kepada perkembangan sistem pertahanan kanak-kanak. Beberapa penyelidikan melaporkan bahawa kanak-kanak yang diberi kolostrum membesar dengan lebih kuat dan sihat secara fizikal dari muda hingga zaman dewasa. Ia turut mengurangkan kebarangkalian untuk dijangkiti masalah pengecutan gastrousus ataupun gangguan pernafasan seperti asma.

Orang dewasa dan warga tua
Pengambilan kolostrum secara kerap mampu membantu mengembalikan dan memaksimakan sistem pertahanan seseorang dewasa. Oleh sebab kandungan karbohidrat yang tinggi berupaya memantapkan tahap tenaga, maka kolostrum sering digunakan oleh ahli sukan.

Kolostrum mencegah penyakit seperti arteriosklerosis dan penyakit jantung di samping melawan jangkitan bakteria seperti chlamydeous serta merendahkan tahap kolesterol LDL dan seterusnya mengurangkan risiko serangan penyakit jantung. Secara umumnya, kolostrum berpengaruh untuk memelihara kesihatan badan sepanjang hayat hidup.

________________________________________________________________________TIDAK SUKA MAKAN SAYUR?? BAGAIMANA ANDA MENDAPATKAN NUTRIEN YANG SECUKUPNYA TANPA SAYUR??
DI SINI ADA PENYELESAIANNYA....

Tiga kebaikan K-Liquid Chlorophyll:
1.Pembersihan - merujuk kepada detoksifikasi dan penghapusann kotoran dalam badan
2.Pengawalan - mengimbangkan hormon-hormon serta asid dan alkali dalam badan
3.Penyuburan - membekalkan nutrien untuk kesihatan darah bagi meningkatkan tahap oksigen dan sel darah merah Berminat sila terus hubungi Encik Arif di talian 0173513001.

0 people drop their comments!:

SPONSOR

Ad