Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, April 27, 2011

Sengalnya blogger Otai ni~~~


malas nak taip panjang-panjang.
geram je dalam hati ni.
ada ke patut ada sorang blogger otai ni remove dari follower aku.
terus unfollow....
.
.
.
benci kat aku ke apa?
balas dendam ek?
dah kurang sorang follower aku...
dah la follower sekarang pon cipot lagi...
.
.
.
mentang-mentang la aku tak suka mencapap kat kotak komen entri dia...
tak sampai hati pulak aku nak unfollow dia..
nanti follower dia pulak yang kurang sorang...
takpe....takpe....
tak penting semua tu....
.
.
.
oh ya, aku ada join contest yang DIGI buat.
jangan lupa undi aku tau.
aku masuk 2 kategori berlainan.
untuk mengundi dalam kategori Picture of the Year, klik SINI.
tak cantik mana pun gambar ni.
untuk mengundi dalam kategori Blogger of the Year pulak, klik SINI.
aku ni newbie lagi...
sekadar mencuba nasib...
.
.
.


5 people drop their comments!:

Azri Fathurrahman said...

haha .. relax laa .. biar kan lah beliau bahagia .. sorang follower takde tak hancur kan hobi blogging ni pun kan .. :D

Azlan The Type Writer said...

hahahaha~~~
benar sekali kata2mu itu wahai Azri.
biaq p kat dia la~~~

amny said...

pasti ke die unfollow??kadang2 masalah laen...

Azlan The Type Writer said...

betol cik amni oi~~~
memang dah check betul2~~~
hilang camtu je...
ish3....
macam chipsmore...
sekali gigit terus abes~~~

Anonymous said...

tak boleh nak salahkan org dgn kata benci ke atau bls dendam. mgkin kena tgk prestasi blog sndiri. apa yg kita tulis,mcm mana kita tulis,blog kita bosan ke tak.

nk jd blogger brjaya, jgn pikir pasal follower. follower ribu-ribu tapi kalau entry ntah pape, bt apa kan? biar follower ciput tp entry ada isi, org komen entry kita. baru betul. ada follower bnyk2,ingt dorang tiap hari msuk blog kita ke? unless tiap hari entry kita best,mmg tiap hari dorang msuk.

jd newbie,kna usaha cmne nk hsilkan entry bermutu,bkn smata2 kejar follower etc. btw,good luck dgn contest digi tuh.

-Blogger.

SPONSOR

Ad