Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, April 27, 2011

Mane ko nak bawak Aku ha???????

Terlebih dahulu, aku nak mintak korang vote aku dulu dalam DIGI CONTEST.
Ada 2 kategori. Picture of the Year dengan Blogger of the Year.
Senang je kalo nak undi.
Korang klik je 2ikon yang ada kat blah kiri ni.




<-------------------------------------------------------------------------------------






<--------------------------------------------------------------------------------------

ok, berbalik kepada tajuk entri di atas.



Sekitar jam 5.45pm tadi aku menerima satu panggilan dari satu nombor misteri....
jeng jeng jeng~~~
bermula dengan baik, dia bagi salam dulu. Aku pon jawab dengan penuh sopan santun.


Mulalah masuk part yang tak best. Kenal tak ni sape???
Aku cuba berteka-teki dengan kepala otak aku sendiri.
Kebetulan tengahari tadi 2 orang kawan aku text guna nombor lain.
Aku pon tak sempat nak save. Aku pon teka la~~~
Emi? Salah!!!!!!! Zul??? Ha'ah~~~
Betul jugak aku teka~~~
Ye la, dah orang tak pernah Call, tetibe je nak call....
Tersuprised la jugak teman nie~~~


Dia ajak aku turun Simpang Pulai malam ni. Jam 9 malam.
What the fish????
Beria-ia betol kawan tu ngajak aku pegi...
Barang baik katanya....
Jangan fikir bukan-bukan ya~~~
Ada macam preview bisnes katanya~~~
Dia kata malam ni datang tengok je...
Aku dengan berat hati, terima je la ajakn tersebut....
Bukan apa, aku dah la memang jenis taksuka keluar malam.
Tambah lagi, spec aku ntah hilang mana....
Dibuatnya aku tak nampak orang la malam nanti...


Tunggu kat mana? Tesco Extra tau tak?
Aku duduk Ipoh ni time cuti panjang je...
2 tahun kat Penang. Tambah setahun kat Perlis.
Mana ada masa nak jalan-jalan tempat orang.
STUDY je la yang ada dalam otak aku~~~


Nasib baik Zukfikri (nama kawan tu la) tu aku boleh percaya.
Student UTP pulak~~~ sape lah aku....sekadar student Matrik je.....
Walaupun baru sekali jumpa kat kenduri rumah Haneff, dia aku baca muka, dapat label 
BOLEH PERCAYA dari aku. hohohohohohoho~~~ 
Kiranya dia takkan aniaya aku lah....


Mane ko nak bawak aku ha????
ah tak kesah la~~~ 
Ikut je la~~~ 
Asalkan ada orang drive....
Boleh menuntut ilmu sikit....





P/S: agak-agak ada makanan free tak? Kalo ada, kena kosongkan perut dulu sebelum pegi.

2 people drop their comments!:

i l y l i n said...

HAHA...next time save nom atok!

Azlan The Type Writer said...

hahahahahahahahahahaha~~~~~~~~
dah save dah~~~~~
pasni tak salah lagi dah~~~~
hohohohohohohohohohohohohohohohoho~~~~~

SPONSOR

Ad