Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Memang tipulah kalau ada blogger yang tidak mahu trafik tinggi untuk blog mereka. Oleh itu teman ingin menyertai segmen yang dianjurkan oleh Jamu  Bicara Mak Dara ini. Kalau nak join juga, boleh klik SINI. Penyertaan diterima sehingga jam 6 petang sahaja ok.

Bagi yang belum tahu, nama blog ini adalah Azlan The Type Writer. Walau bagaimanapun, blog ini tidak ada pertalian darah dengan penyanyi Azlan & The Typewriter yang terkenal tu. Dia pun tak kenal siapa teman. Type Writer dengan Typewriter tak sama tau. Tengok, nama pon tak sama kan. Tapi ada sahaja yang menyangka blog ini adalah miliknya. Maaf, ni teman yang punya. Hehehehehe. Usia blog ni pon baru setahun jagung.

Sampai sini sahaja. Terima kasih.




44 people drop their comments!:

NUR said...

NUR JOIN GAK NI

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

awal awal aku ingatkang hang ni azlan type writer.

amengs88 said...

Sya datang dari segmen yang sama.. dah follow.. datang singgah la sini

http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

Ahmad Haziq Azlan said...

@NUR
sama la kita

Ahmad Haziq Azlan said...

@Syazwan Che Deraman
gila kau..... kalau aku penyanyi tu mesti trafik aku meletup setiap hari....

Ahmad Haziq Azlan said...

@amengs88
terima kasih kerana follow saya

Ahmad Haziq Azlan said...

@Solehah Shamsuddin
terima kasih sudi datang

Ahmad Haziq Azlan said...

@MISS Z BERCELOTEH
salam perkenalan

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama...
Good luck ^_^

Ahmad Haziq Azlan said...

@Wilma
helo helo helo

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini no 616..

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@Mia Liana
selamat berkenalan

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ammyzyliyana
selamat berkenalan

Ahmad Haziq Azlan said...

@Eraz Fadli
selamat berkenalan

Ahmad Haziq Azlan said...

@miz ruha
hai hai

NASZ said...

wah..macam best je segmen ini.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

salam kenal dari segmen yag sama ye. KA dah follow juga 617

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

beta kupu said...

Dtg dari segmen mak dara….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@NASZ
trafik abg naz dah tinggi

Ahmad Haziq Azlan said...

@sukagelak
halo

Ahmad Haziq Azlan said...

@Kesuma Angsana
hai hai

Ahmad Haziq Azlan said...

@~AiMi SyAhiRAh~
selamat datang

Ahmad Haziq Azlan said...

@beta kupu
hai awak

kiera'sakura said...

awal2 tau dah blog nie bukan Azlan typewriter punya hihihi

*bg la alamat blh anta kad nt :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@kiera'sakura
dah lama kenal memang la...
hahaha

bermula disini said...

Dari segmen yang sama!=)

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mooniqueen said...

Salam ziarah Dari Blog Mak Dara,,,


Follow sini...

[sutera kasih] said...

lama x singgah sini :)

kebetulan kita join segmen yg sama, singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

Ahmad Haziq Azlan said...

@Mizzs Ninie
terima kasih singgah

Ahmad Haziq Azlan said...

@Diera Tekikushika
terima kasih singgah blog saya

Ahmad Haziq Azlan said...

@Zamani
terima kasih singgah blog saya

Ahmad Haziq Azlan said...

@Mooniqueen
terima kasih singgah blog saya

Ahmad Haziq Azlan said...

@[sutera kasih]
terima kasih singgah blog saya

SPONSOR

Ad