Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Memang tipulah kalau ada blogger yang tidak mahu trafik tinggi untuk blog mereka. Oleh itu teman ingin menyertai segmen yang dianjurkan oleh Jamu  Bicara Mak Dara ini. Kalau nak join juga, boleh klik SINI. Penyertaan diterima sehingga jam 6 petang sahaja ok.

Bagi yang belum tahu, nama blog ini adalah Azlan The Type Writer. Walau bagaimanapun, blog ini tidak ada pertalian darah dengan penyanyi Azlan & The Typewriter yang terkenal tu. Dia pun tak kenal siapa teman. Type Writer dengan Typewriter tak sama tau. Tengok, nama pon tak sama kan. Tapi ada sahaja yang menyangka blog ini adalah miliknya. Maaf, ni teman yang punya. Hehehehehe. Usia blog ni pon baru setahun jagung.

Sampai sini sahaja. Terima kasih.




44 people drop their comments!:

NUR said...

NUR JOIN GAK NI

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

awal awal aku ingatkang hang ni azlan type writer.

Unknown said...

Sya datang dari segmen yang sama.. dah follow.. datang singgah la sini

http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

Unknown said...

@NUR
sama la kita

Unknown said...

@Syazwan Che Deraman
gila kau..... kalau aku penyanyi tu mesti trafik aku meletup setiap hari....

Unknown said...

@amengs88
terima kasih kerana follow saya

Unknown said...

@Solehah Shamsuddin
terima kasih sudi datang

Unknown said...

@MISS Z BERCELOTEH
salam perkenalan

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama...
Good luck ^_^

Unknown said...

@Wilma
helo helo helo

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini no 616..

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Unknown said...

@Mia Liana
selamat berkenalan

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

ERAZ FADLI said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Unknown said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Unknown said...

@Ammyzyliyana
selamat berkenalan

Unknown said...

@Eraz Fadli
selamat berkenalan

Unknown said...

@miz ruha
hai hai

NASZ said...

wah..macam best je segmen ini.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Kasih Juju said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Anonymous said...

salam kenal dari segmen yag sama ye. KA dah follow juga 617

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

beta kupu said...

Dtg dari segmen mak dara….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Unknown said...

@NASZ
trafik abg naz dah tinggi

Unknown said...

@sukagelak
halo

Unknown said...

@Kesuma Angsana
hai hai

Unknown said...

@~AiMi SyAhiRAh~
selamat datang

Unknown said...

@beta kupu
hai awak

Kira Sakura said...

awal2 tau dah blog nie bukan Azlan typewriter punya hihihi

*bg la alamat blh anta kad nt :)

Unknown said...

@kiera'sakura
dah lama kenal memang la...
hahaha

Unknown said...

Dari segmen yang sama!=)

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Anonymous said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zam said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mooniqueen said...

Salam ziarah Dari Blog Mak Dara,,,


Follow sini...

[sutera kasih] said...

lama x singgah sini :)

kebetulan kita join segmen yg sama, singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

Unknown said...

@Mizzs Ninie
terima kasih singgah

Unknown said...

@Diera Tekikushika
terima kasih singgah blog saya

Unknown said...

@Zamani
terima kasih singgah blog saya

Unknown said...

@Mooniqueen
terima kasih singgah blog saya

Unknown said...

@[sutera kasih]
terima kasih singgah blog saya

SPONSOR

Ad