Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, September 11, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Dari semalam teman ada terjumpa beberapa buah blog yang turut sama menyertai GA ini. Teman pun tak nak ketinggalan untuk menyertainya. Kali terakhir teman menyertai GA pun mungkin 3 bulan lepas. Sewaktu cuti semester kan teman jarang-jarang online. Blog pun tiada entri baru.

Baiklah. "Curi-Curi Suka" Giveaway!  ini sebenarnya adalah anjuran Eqbal Zack kita. Baru-baru ini beliau baru sahaja bertunang. Tahniah teman ucapkan. Kembali kepada GA ini, nampaknya majoriti blogger Hawa yang menyertainya. Rasanya tak salah kan teman masuk. Kalau menang, syukur rezeki. Kalau taknak baca pun boleh hadiahkan pada orang lain.

MAKLUMAT HADIAH:
HADIAH x 2:   
Pemenang akan menerima novel "Curi-Curi Suka" karya Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)
PRIZE x 10:  
Pemenang akan menerima EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

http://4.bp.blogspot.com/-kGoKHZQOYCM/UE15k1O8aMI/AAAAAAAAId4/IkGDGgM4cRU/s1600/IMG_0360.JPG
Tajuk: Curi-Curi Suka
Penulis: Liyana Zahim
Genre: Love

Penyertaan dibuka sehingga hari Ahad 16 Sepetember 2012 jam 12.59 malam. Jika anda juga ingin menyertai GA ini, klik SINI.

Ucapan selamat maju jaya untuk diri sendiri!









8 people drop their comments!:

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

Hanna said...

Ramainya yang join GA ni. All the best Azlan!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

@Jaja Sutera
nanti saya terjah

Ahmad Haziq Azlan said...

@Hanna
terima kasih

FL blogh0use said...

hye2!! good luck !! =)

Ahmad Haziq Azlan said...

@FL blogh0use
terima kasih

maszull said...

assalamualaikum azlan ....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
wah mama pon join jugak ye

SPONSOR

Ad