Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, September 13, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM


Sebenarnya sudah beberapa hari teman tahu mengenai segmen (jemputan) ini. Hari ini baru berkesempatan untuk menulis entri ini. HH menjemput 200 blog untuk dimasukkan kedalam bloglist blog beliau. Siapa cepat dia dapat. Cuma 200 tempat sahaja yang disediakan. Itupun sudah terlalu banyak. Rugi bagi siapa terlepas.

Teman mula mengikuti blog HH ini sejak beberapa bulan yang lalu. Bukan nak puji, tapi blog HH ternyata amat bagus. Terutama dari segi penyampaiannya yang 'skema'. Blog HH bukanlah blog peribadi seperti mana kebanyakan jutaan blog yang wujud di laman maya ini. Melampirkan tips berguna, tutorial dan lain-lain sebagi pengisian utama, rugi jika tiada mana-mana blogger tidak mengikutinya.

Terima kasih buat HH yang banyak memberi nasihat tanpa sedar buat teman selama ini dalam menjadikan dunia blogging lebih baik. Terima kasih juga kerana memberi kami peluang menyertai bloglist anda. Bagi yang ingin menyertainya juga, anda boleh klik SINI.

18 people drop their comments!:

anamizu said...

wahhh segmen HH.. sama2 support segmen kwn blogger :)

Pha Is said...

eh, tak perasan pulak HH ada buat segmen ni... harap2 still sempat.. hehehe

Tok Jabit said...

Aikkss . selalu hang laju je .. la nih lambat sikit .. hehehehe... btw .. dah raya puasa enam tak?

Ada open house ke? hehehehe...

www.hasrulhassan.com

Unknown said...

@anamizu kaito
betul tu

Unknown said...

@pha is
sempat je

Unknown said...

@hasrul hassan
hamboi perli nampak
ahad ni raya la

CikMunBlogger said...

hehe , selamat bersegmen :)

anumuchan said...

dh lama x join bnda2 cmni.bleh gk join kalau rjen heee

Unknown said...

dari segmen yang sama
sambil2 tu
jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Dkna Abza said...

dkna pon join segment yang sama dari HH :)

Unknown said...

@CikMunBlogger
anda juga

Unknown said...

@アヌム
jom la

Unknown said...

@McNa
terima kasih datang sini

Unknown said...

@Dkna Abza
same la kita

Lokman said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Unknown said...

@Mohd Lokman Bin Ramli
halo halo halo

Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Unknown said...

@Mia Liana
terima kasih singgah

SPONSOR

Ad