Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, March 31, 2012

Bilikku Sewaktu Earth Hour | My Room During Earth Hour

Komer semua tutup lampu tak?

Tuesday, March 27, 2012

LOL PIC #42: ABC TERBAIK

Air batu campur setinggi gunung, Memang terbaik!!!!!!!!!!! Lokasi tidak dapat dikenal pasti. Tengok gaya macam pekerja mamak je dalam gambar ni. Agak-agaknya restoran maamak mana ya....


Saturday, March 24, 2012

LAWAK: OTOT YANG GAGAL | MUSCLE FAILED

Barangkali dia angkat dumbell tangan kanan je kot. Tangan kiri dia biar macam tu je.... Huhuhuhu


Monday, March 19, 2012

Sunday, March 11, 2012

Definisi Sebenar Perangai Buruk



Teman percaya ramai dikalangan pembaca Kosmo! diluar sana telah membaca kedua-dua keratan akhbar ini. Persoalannya di sini, apakah definisi sebenar kepada perangai buruk? Imam yang terkejut, salah faham lalu membaling selipar kepada hakim dianggap berperangai buruk? Adakah Melayu dan Muslimah yang berpakaian menjolok mata di tempat awam dianggap dewi dan tidak bersalah? Anda ada jawapannya? Renung-renungkan, dan selamat beramal~~~

Hari Ahad Yang Kelam

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia semua. Apa khabar semua. Rasanya hampir 2 minggu teman agak menyepi dan berhenti berkongsi cerita. Walaupun ada post² terkini, itu semua sekadar koleksi gambar kelakar yang teman simpan di dalam draf. Nak blogwalking pun dah rasa malas. Ok la, bukan malas mana pun, cuma sibuk dengan belajar. Ada yang singgah komen, maaf teman tak dapat nak singgah semula ke blog kalian.



Assignment semakain bertambah. Tugasan semakin bertimbun. Penat dengan latihan sukan lagi. Serius memang tak ada masa nak update blog sangat. Buka je dashboard, usha komen, usha statistik, tengok update dari rakan blogger lain, kalau ada tajuk yang menarik hati baru teman singgah kejap. Tak dapat nak terjah semua macam sebelum. Jangan sangka teman jadi sombong tau. Apa boleh buat.... Inilah kehidupan sebagai mahasiswa... Teman bukannya lelaki bekerjaya mahupun suri rumah yang ada masa mengadap internet 24 jam, update blog sejam sekali.




Lepas ni nak mengadap buku lagi. Banyak yang pensyarah ajar tak faham. Kena buat revision sendiri. susah nak tanya pensyarah kalau dalam kelas pon dah huhahuha je semua.... Hari ahad ni mendung dari pagi..... Cuaca memang kelam..... hah hujan pun baru je turun........ Walawey~~~~ Malam ni pon tak tau lagi.... Nak siapkan assignment grup, atau makan ramai ramai atau pun pegi stadium untuk perasmian UTM Games. Haiya~~~~ Sabar je la............................

Friday, March 9, 2012

MENARIK: 4.00 STPM KELUAR UTUSAN MALAYSIA

Syazwan ni boleh dikatakan anak saudara teman, tapi saudara jauh la juga. Nenek dia sepupu mak teman. Hehehe. Anak kedua dari dari 4 beradik kalau tak silap. Kakak sulungnya kini sedang belajar di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Adiknya perempuannya pula berada di UiTM Arau, Perlis. Adik yang bawah lagi..........sekolah lagi la.............. Syazwan ni pula baru tamat STPM tahun lepas. Keputusan pun baru keluar kelmarin, September ini baru melangkah masuk ke universiti. Universiti mana, kita tak tahu lagi, Semua tu rezeki dari Allah. Kita cuma merancang, Kalau boleh teman nak dia sama-sama belajar dengan teman di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) ni, Teman dah cucuk-cucuk kakak dia suruh dia apply UTM. Result gempak, mesti la kena masuk universiti bagus kan..........
 


Tuesday, March 6, 2012

MENARIK: BOBOIBOY KUASA PELIK



Yang kita tahu BoboiBoy ada tiga kuasa yakni angin, petir dan tanah. Tetapi bagaimana pula dengan tiga kuasa pelik ni????





BoboiBoy Terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, March 4, 2012

LOL PIC #35: ACCIDENT AT GYM | KEMALANGAN DI GIM

Ok la............. gambar ni tak LOL mana pun........ ngeri kan................... Kemalangan seperti inilah yang kita harus elakkan sewaktu bersenam di gimnasium


 

Friday, March 2, 2012

5 UBAT HATI


Paint Tool SAI+Paint.net.Photoscape

LOL PIC #32: NENEK WARRIOR

Nampaknya entri ini juga juga entri bergambar. Minggu ini agak sibuk. Tiada mood untuk menulis panjang. Have fun y'all!


 

Nenek said, "Don't worry, I've got this under control!"

SPONSOR

Ad