Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, March 11, 2012

Hari Ahad Yang Kelam

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia semua. Apa khabar semua. Rasanya hampir 2 minggu teman agak menyepi dan berhenti berkongsi cerita. Walaupun ada post² terkini, itu semua sekadar koleksi gambar kelakar yang teman simpan di dalam draf. Nak blogwalking pun dah rasa malas. Ok la, bukan malas mana pun, cuma sibuk dengan belajar. Ada yang singgah komen, maaf teman tak dapat nak singgah semula ke blog kalian.



Assignment semakain bertambah. Tugasan semakin bertimbun. Penat dengan latihan sukan lagi. Serius memang tak ada masa nak update blog sangat. Buka je dashboard, usha komen, usha statistik, tengok update dari rakan blogger lain, kalau ada tajuk yang menarik hati baru teman singgah kejap. Tak dapat nak terjah semua macam sebelum. Jangan sangka teman jadi sombong tau. Apa boleh buat.... Inilah kehidupan sebagai mahasiswa... Teman bukannya lelaki bekerjaya mahupun suri rumah yang ada masa mengadap internet 24 jam, update blog sejam sekali.




Lepas ni nak mengadap buku lagi. Banyak yang pensyarah ajar tak faham. Kena buat revision sendiri. susah nak tanya pensyarah kalau dalam kelas pon dah huhahuha je semua.... Hari ahad ni mendung dari pagi..... Cuaca memang kelam..... hah hujan pun baru je turun........ Walawey~~~~ Malam ni pon tak tau lagi.... Nak siapkan assignment grup, atau makan ramai ramai atau pun pegi stadium untuk perasmian UTM Games. Haiya~~~~ Sabar je la............................

4 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

biasa la tu...time belajar..mcm2 nak kena settle..dgn assignmentnya lagi kan...nak online tu mmg agak payah sikit la kan..

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
anda sangat memahami

Ezad Skytech said...

time belajar dulu aq tak aktif sgt berblog pun..da dekat2 nak habis baru la ada masa nak aktif...hee~

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
cuti ni lagi la giat kan....

SPONSOR

Ad