Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, March 4, 2013

Azlan The Type Writer Masih Belum Terkubur

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? lama kan teman tak update blog ni? Ada lagi ke yang sanggup baca blog teman ni? harap tak ada kawan-kawan yang dah lupakan teman. :)


Azlan The Type Writer masih belum terkubur! Ya, sudah 6 bulan teman tak update blog ini. Bukan bermakna teman dah berhenti berblogging. barangkali teman terlalu sibuk dengan kehidupan di universiti. Bukan lupa terus. Hari-hari teringin nak update, tapi tak berkesempatan. Entah kenapa sampai tak berupdate. Buka pun tak. Teruk jugak tu. sampai 6 bulan langsung tak buka. dalam bilik kat kolej ada je internet. Ini semua rahsia tyuhan. Hehehehehehe

Kebetulan teman ada di fakulti, buka emel, buka Google+, teman ambil kesempatan ini untuk update blog. Huhuhuhu itu semua poyo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moga-moga teman akan kembali rajin untuk update blog ini kembali.



Ya, sejak semester lepas agak kesibukan. Semester baru ini juga bermula dengan kesibukan duniawi. Inilah dugaan seorang mahasiswa. banyak komitmen. Tapi banyak mana pun, makan minum tetap tak lupa kan. Inilah namanya manusia. Dahulukan yang utama.

Rasanya samapai sini je kot. Teman akan kembali update blog ini dalam entri yang baru.

Wassalamu~~~



10 people drop their comments!:

Ieyza Afieyna said...

ingat kemana la dia mnghilang...huhu

Ezad Skytech said...

setengah tahun ko menghilang...huhu...student life..biasa la..kalau sibuk tu...mmg betul2 sibuk la..hee~

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

salam perkenalan

i am following u :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

alif ismail said...

Salam ziarah...

anda telah ditagged disini

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-ramadhan-1434h.html

Ania said...

Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Ania said...

Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

SPONSOR

Ad